Nyheter

Aktuell information från Revision4u, Tholin & Larsson och SRF
NYHETER FRÅN REVISION4U

Med anledning av spridningen av coronaviruset vill vi informera om hur Revision4u agerar till följd av det pågående utbrottet.

​​​​​​​ För att minska risken för smittspridning har vi beslutat att minimera besök på kontoret mellan 23 mars och 14 april. Vi ber därför våra kunder om att i första hand ta frågor och funderingar via telefon eller mail. Inlämning av material ser vi helst att det lämnas i direkt anslutning till entrén.
Vi kommer löpande lägga ut information på vår hemsida angående åtgärder och bestämmelser m.a.p. Corona och tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp och stöttning med vad just du kan göra för ditt företag i dessa utmanande tider. Vi har utarbetat ett åtgärdsprogram och checklista för att effektivt kunna hjälpa er som får problem p.g.a. viruset.
                                
 

14 Feb. 2020

​​​​​​​Vi söker medarbetare                                   

  Bli en av oss på Revision4u gå in under fliken Hem och läs mer. 
8 Jan. 2020

Att tänka på: 

I år behövs inga kontrolluppgifter för löner lämnas men kom ihåg att räntor och utdelningar ska redovisas till skatteverket, senast 31 januari. 


Nya lagar och regler: 

Vid årsskiftet trädde flera nya skatteändringar i kraft. Bl.a. så har man sänkt skatten för personer över 65 år, den övre skiktgränsen för statlig inkomstskatt avskaffas och ändrad skattebefrielse på viss användning av diesel.  Trängselskatten, tobaksskatten och flygskatten höjs och reklamskatten sänks. 

Mer om detta och andra nyheter kan ni läsa på vår facebooksida.
23 Okt. 2019

​​​​​​​Grattis!


Vi säger stort grattis till våra nyblivna auktoriserade redovisningskonsulter,
​​​​​​​Kristin Lööf och Emelie Forsmark. 
NYHETER FRÅN SIMPLOYER THOLIN 
Influencer marketing – rätt skatt och moms på gåvor.
Fler och fler företag engagerar influencers i sin marknadsföring. Skatteverket är just nu ute och gör kontroller hos företag som samarbetar med influencers. Hur hanterar ni ”gåvor” till influencers? Här går vi igenom vad ni ska tänka på just när det är varor som skickas till influencers som ersättning för deras tjänster.
Läs mer...​​​​​​​
Fler aktuella artiklar
​​​​​​​från Tholin & Larsson 
Läs mer... 
NYHETER FRÅN SRF